No internet connection
  1. Home
  2. General

NO VIDEO Signal when you boot the Server, Only when Windows Start but Mouse and Keyword works.

By Incav Inc @CarlosVargas2021-05-19 16:13:00.713Z

The TinyPilot is conectet to the main VGA port on a DELL PowerEdge 2970 Windows Server. when you BOOT the server on TEXT Mode thee is not video Signal, so I can do any SetUp ot Boot configuration, THE Mouse and Keyword Works but not video, ONLY When Windows Star you get video on the TinyPilot website. I did try it on another machine and is the same issue, No Video on TEXT mode only when Windows start

  • 8 replies
  1. Michael Lynch @michael2021-05-19 22:27:34.635Z

    Thanks for reporting this!

    If you plug in a physical display and boot in text mode, does the display appear on that monitor?

    In a lot of these cases, the TinyPilot fails to capture the video because the system actually isn't outputting video on the port.

    1. C
      In reply toCarlosVargas:
      Incav Inc @CarlosVargas2021-05-20 21:32:48.282Z

      YES it is video.. a regular monitor works; Also to test it I did installed a Spit and test it in both ports the monitor works on both buut the Tinypilot NOT

      1. Michael Lynch @michael2021-05-20 21:49:17.576Z

        Can you share your logs? From the TinyPilot Web UI, go to System > Logs.

        1. CIncav Inc @CarlosVargas2021-05-21 13:50:46.328Z
          1. CIncav Inc @CarlosVargas2021-05-21 15:46:40.122Z

            TinyPilot Pro log dump
            https://tinypilotkvm.com
            Timestamp: 2021-05-21T11:46:15-04:00

            Software versions
            TinyPilot version: 2.2.1 04febc7
            uStreamer version: v3.26 a97f08e
            OS version: Linux tinypilot 5.4.83-v7l+ #1379 SMP Mon Dec 14 13:11:54 GMT 2020 armv7l GNU/Linux

            voltage logs

            TinyPilot configuration
            [Unit]
            Description=TinyPilot - RPi-based virtual KVM
            After=syslog.target network.target
            StartLimitIntervalSec=0

            1. In reply toCarlosVargas:
              CIncav Inc @CarlosVargas2021-05-21 15:47:17.599Z

              voltage logs

              TinyPilot configuration
              [Unit]
              Description=TinyPilot - RPi-based virtual KVM
              After=syslog.target network.target
              StartLimitIntervalSec=0

              [Service]
              Type=simple
              User=tinypilot
              WorkingDirectory=/opt/tinypilot
              ExecStart=/opt/tinypilot/venv/bin/python app/main.py
              Environment=HOST=127.0.0.1
              Environment=PORT=8000
              Environment=KEYBOARD_PATH=/dev/hidg0
              Environment=MOUSE_PATH=/dev/hidg1
              Restart=always

              [Install]
              WantedBy=multi-user.target

              1. In reply toCarlosVargas:
                CIncav Inc @CarlosVargas2021-05-21 15:47:54.059Z

                "https://tinypilot/js/app.js" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"
                192.168.1.170 - - [21/May/2021:09:49:14 -0400] "GET /js/overlays.js HTTP/2.0" 200 495 "https://tinypilot/js/app.js" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"
                192.168.1.170 - - [21/May/2021:09:49:14 -0400] "GET /third-party/fonts/overpass-mono-light.woff2 HTTP/2.0" 200 50112 "https://tinypilot/third-party/fonts/fonts.css" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"
                192.168.1.170 - - [21/May/2021:09:49:14 -0400] "GET /socket.io/?EIO=4&transport=polling&t=NcFB_BL HTTP/2.0" 200 96 "https://tinypilot/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"
                192.168.1.170 - - [21/May/2021:09:49:14 -0400] "POST /socket.io/?EIO=4&transport=polling&t=NcFB_C1&sid=ZigubqvJ0AFM1tpiAAAA HTTP/2.0" 200 2 "https://tinypilot/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"
                192.168.1.170 - - [21/May/2021:09:49:14 -0400] "GET /socket.io/?EIO=4&transport=polling&t=NcFB_C3&sid=ZigubqvJ0AFM1tpiAAAA HTTP/2.0" 200 32 "https://tinypilot/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"
                192.168.1.170 - - [21/May/2021:09:49:14 -0400] "GET /socket.io/?EIO=4&transport=polling&t=NcFB_Dv&sid=ZigubqvJ0AFM1tpiAAAA HTTP/2.0" 200 1 "https://tinypilot/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"
                192.168.1.170 - - [21/May/2021:09:49:23 -0400] "GET /api/debugLogs HTTP/2.0" 200 63133 "https://tinypilot/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"
                192.168.1.170 - - [21/May/2021:09:49:50 -0400] "GET /api/debugLogs HTTP/2.0" 200 61731 "https://tinypilot/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.212 Safari/537.36" "-"

          2. C
            In reply toCarlosVargas:
            Incav Inc @CarlosVargas2021-05-21 13:53:01.564Z

            Also; when I do conect it to a LINUX Server we keep geting NO SIGNAL, it apears to works only on Graphics Mode no in text mode.. ??